Február 5.

Megjelent a Derecskei Hírek első száma az új arculattal. Biztosan van akinek ez tetszik jobban, biztos van akinek a régi. A nagyobb terjedelem ellenére úgy tudom, hogy több elkészült anyag nem fért bele ebbe a számba. A januári példány postán nem jutott el minden korábbi előfizetőhöz pedig többen gyűjtötték, néhány eladó példányt elraktunk a Hivatal pénztárában, ha valakinek fontos, hogy teljes legyen a sorozata, akkor még meg tudja venni. Kiderült az is, hogy volt aki 3-at vásárolt minden hónapban, mert elköltözött rokonainak, ismerőseinek elküldte hónapról-hónapra, és most bajban van, mert ugyan ingyen kapott, de csak egyet. Természetesen az ilyen “problémákat” tudjuk továbbra is kezelni.

Délután a Műv. Házban a Derecske TV adását vetítették projektorral azok számára akik otthon nem tudják megnézni az adást. Több mint 30-an voltak, ha jól tudom jövő hétfőn is lesz vetítés. Sajátos hangulata lehet a közös műsornézésnek.Egy biztos fél éve nem gondoltam, hogy a Derecske TV nyilvános vetítéséről fogok írni a naplómba.

Persze nem mindenre olyan az igény mint gondoltam, a temetői járattal legutóbb senki sem utazott. Ha kicsi lesz az érdeklődés át kell, hogy gondoljuk, hogy mi a probléma /évszak, időpont…/.