Október 1.

E L Ő S Z Ó

K e d v e s  O l v a s ó k ! 

Azért döntöttem a naplóírás mellett, mert információt szeretnék adni mindenkinek az önkormányzat dolgairól, és remélem közelebb kerül az önkormányzati munka a lakossághoz. Nem törekszem arra, hogy teljes körűen megírjam az eseményeket, hiszen sok rendezvényen veszek részt, viszont alkalmam lesz egyes döntések hátterét megvilágítani, illetve tervekről, ötletekről beszámolni. A témák kiválasztása nem feltétlenül tükröz fontossági sorrendet.

Szívesen fogadom a reagálásokat  a bakoistvan71@freemail.hu címen.

Akinek kedve van a következő időszakot egy kicsit az én nézőpontomból is követni, az kérem, fogadja szeretettel írásaimat.

A választások eredményének hivatalos kihirdetése hajnalban volt, fél óra alvás után jöttem vissza dolgozni, első nap 7.30-ra be kellett érnem, nem „késhettem el”.

Csató Istvánnal közösen adtuk át a felújított játszóteret, azóta is nagy sikere van. A Polgármesteri Hivatal munkatársainak tartottunk egy rövid apparátusi értekezletet.

A „régi” irodámban folytattam a munkát, az „újat” nem akartam elfoglalni a hivatalos átadásig.

Szeptember utolsó heteiben szabadságon voltam, így volt bőven tennivalóm.

Az ÖNO-ban voltam az idősek hónapja megnyitóján, majd a Művelődési Házban dísztükör kiállításon. Már most látszik, hogy nehéz a protokolláris feladatokat összeegyeztetni az egyéb irányítási, tervezési munkákkal, melyekről Börcsök Klára is kérdezgetett a Derecskei Hírekben.

A héten megkezdődnek az egyeztetések az alpolgármesterek, bizottsági elnökök, tagok személyéről.